Bestil tid

Gravid

Akupunktur for gravide
Klassisk kinesisk Akupunktur(CCM) bruges til at behandle både akutte, kroniske, fysiske og psykiske problemstillinger. Når man modtager akupunktur stimulerer man kroppen til at helbrede sig selv eller forbedre sin funktion via det neurovaskulære system. Der anvendes ganske fine nåle på hele kroppen, men også hoved, ansigt, hænder, fødder og ørerne. Akupunktur er meget anvendt til behandling af gravide og fungerer rigtig godt til at afhjælpe bl.a smerter i lænd, hofte og bækken, hovedpine, kvalme, træthed, ødemer og svimmelhed.

Zoneterapi for gravide
Zoneterapi eller fodzoneterapi er en behandlingsform som kan afhjælpe mange forskellige problematikker, både fysisk og psykisk. En behandling fungerer sådan at man via reflekszonepunkter under fødderne kan behandle det smertelige sted i eller på kroppen. Her bruges der forskellige teknikker fra kinesisk medicin til at fremme kroppens egen helingsprocess. Zoneterapi er særligt godt til at afhjælpe og lindre fordøjelsesproblemer, søvnbesvær, svimmelhed, ødemer, hovedpiner og smerter i lænd, hofter og bækken. 

Graviditetsmassage
Du kan nu også få en dejlig graviditetsmassage hos mig i klinikken. Jeg har en pude, som gør at du kan ligge på maven. Sådan at du kan slappe helt af og bare modtage. Massagen er både for dig som trænger til at slappe af og være god ved dig selv, men også til dig som har smerter der skal lindres. Massage hjælper til at løsne de spændinger du kan have i dine muskler. Som gravid er det ofte spændinger i lænd og bækken eller i nakken og skuldrene. Via forskellige massage teknikker, trigger-points, tørre greb osv kan man hjælpe kroppen til bedre restitution og smertelindring. Massage øger blodsgennemstrømningen og fører dermed ophobede stofskifterester og gammel mælkesyre væk fra området. Massage kan med fordel kombineres med andre former for behandling og træning.