Bestil tid

Om mig

Mit navn er Line Hjorth Nørremark og jeg er født i sommeren 1989. Oprindeligt kommer jeg fra Viborg, hvor jeg er født og opvokset i en skøn kernefamilie på landet, men jeg har boet i Esbjerg siden vinteren 2016. Jeg startede mit virke som terapeut i 2017 og har været vild med det lige siden. Først uddannede jeg mig til zoneterapeut, så flere kurser og uddannelser i både massage, yoga thai massage, cupping og sidst som akupunktør.

Jeg har arbejdet på fysioterapeutisk klinik her i Esbjerg – måske kender du mig derfra. Og jeg har samlet mig masser af viden om kroppen, psyken, stress, traumer og skader generelt. Klar til at hjælpe dig godt på vej mod mere sundhed, smertefrihed og et gladere dig.

Så nu står jeg altså her med min egen virksomhed, som en del af skønne One Step In, med åbne arme og klar til at modtage dig. 

I weekenderne underviser jeg på Danmarks Akupunktur uddannelse i Odder. Det er spændende og holder mig skarp i både teori og håndværk. 

Hvorfor vælge mig?

Alle der kommer ind i min klinik bliver set på som en helhed – det hele menneske. Det er vigtigt for mig at du føler dig set og hørt. Det kan sagtens være at du kommer ind med én smerte men at jeg spørger ind til nogle helt andre ting. Ting som du måske ikke umiddelbart synes har en sammenhæng til det du kommer med. Alt hvad jeg spørger dig om har betydning for hvordan du har det. Grunden til smerter kan være mange ting, og derfor kan vores livsstil, kost, træning, mentale tilstand og behandling ikke standardiseres. Du er ikke en kopi.

Derfor vil din behandling hos mig altid være individuel og tilpasset den “dagsform” du har på selve dagen. Sandsynligvis vil den næste behandling du modtager også være anderledes end den første, fordi du er “et andet sted”, måske har du rykket dig siden sidst.

Med min brede erfaring og gode behandling, forsøger jeg at guide dig til bedre sundhed, større smertefrihed og balance i livet.